„See inimene, kes kodu kalliks ja armsaks ei pea, ah, selle inimesega on üks hale lugu” kirjutas Carl Robert Jakobson aastal 1880.

See oli täpselt aasta varem, mil algas ka aadressil C.R. Jakobsoni 26 paikneva maja ehitus. Juba sellel ajal peeti tähtsaks kallist ja armast kodu ning täna üritame anda endast parima, et 125 aastat hiljem saaksid uued majaelanikud elada vähemalt sama kallis ja armsas kodus kui seda kujutas ette Carl Robert Jakobson.  Muidugi on vahepeal maailm edasi arenenud, mistõttu ehitame teile välja ajaloolise hõnguga kaasaegsete lahendustega kodu, kasutades selle jaoks sobivamaid lahendusi ning koostööpartnereid.

Teie tulevast kallist ja armsast kodust - meie eesmärk on kvaliteetne ja kaunis tulemus. Kasutame parimaid ehituslikke lahendusi ning tooteid, alustades seina sees olevast tuuletõkkest ning soojustusest, paigaldatud Viking Windows puitakendest ja vanadest renoveeritud vaheustest, lõpetades siseviimistluse lahendusega. Siseviimistluses  oleme renoveerinud 125 aastat vanad säilinud puitlaudispõrandad ja puitlaudislaed ning toonud osaliselt nähtavale vana palkseina. Tubades kasutame just neid värve, vannitoas keraamilisi plaate ning puidlaudist, mis kõige iseloomulikult esindavad 19. sajandi lõppu. Arhitektuurse lahenduse on välja töötanud arhitekt Enn Laansoo, kes on nii renoveeritava hoone kui ka krundile rajatava 3-korteriga uue hoone arhitekt. Uue hoone projekteerimisel oleme arvestanud lahendusega, mis harmoneeruks nii renoveeritava majaga kui ka ümbritseva keskkonnaga.

Oleme valinud oma ehituspartneriks usaldusväärse ja väga hinnatud Viljandi ehitusfirma Pärlin AS, kes oma pikaajalise kogemusega tagab väga hea ehituskvaliteedi ning tähtaegse valmimise. Teie kodu müügiprotsessi eest valisime vastutavaks Arco Vara Kinnisvarabüroo, kelle rahvusvaheline tegutsemine ning professionaalne meeskond aitab teil leida kõige sobivama ja lihtsama viisi C.R. Jakobsoni 26 kodu soetamiseks.

Kui te otsite kodu, mis erineb tüüpilisest lahendusest, kumab ajalugu ning on ehitatud kvaliteetselt ja läbimõeldult, siis just C.R. Jakobsoni 26 on selle saavutamiseks sobivaim projekt Viljandis.


Teie kalli ja armsa kodu arendaja,

Enn Laansoo, Jr.
Magister Kinnisvaras
Roosevelt Ülikoolist, Chicago, USA
Juhataja
NN Arendus